Tel.:
China Plastic Was Recyclingsmachine fabrikant
YUREFON MACHINERY CO.,LTD

GOED BETER BESTE, WAT WIJ ZEIDEN, WAT WIJ DOEN. Professionele plastic recyclingsmachine en plastic uitdrijvende machine.

Thuis

YUREFON MACHINERY CO.,LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China YUREFON MACHINERY CO.,LTD certificaten
China YUREFON MACHINERY CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Beste Henry, is Dit jaar succesvol slechts wegens u geweest. De geschikte levering van reserveonderdelen heeft onze verrichtingen van de Machine en het begrip verbeterd

—— M. Balemezi

makend onze producten beter. Wij denken dit een goede stichting voor de toekomst is geweest. Dankt opnieuw de analyse van machine op de reeds verzonden reserveonderdelen

—— M. Mojammel

Wij hebben tot een waslijn met hen opdracht gegeven, geven zij u de beste dienst! Dank u Kingfy Lee en team!

—— Conny

1 2 3 4 5 6 7
YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD
De reis van de Yurefonfabriek

De reis van de Yurefonfabriek

fabriek tocht

 • lopende band

  Onze fabriek

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 0

  YUREFON MACHINESco., Ltd is speciaal voor de plastic recyclingsmachine en plastic uitdrijvingsmachine. YUREFON MACHINESco., Ltd is onophoudelijk wijdt aan het onderzoek & de ontwikkeling en marketing van diverse types van plastic recyclingsmachine en plastic uitdrijvingsmachines. De klant is geniet altijd van de deskundigheid en van de professioneel-gemaakte die oplossingen door de bedrijven in de groep wordt aangeboden. De professionele technologie kan onze machinewerken aangaande hoog niveau van innovatie, duurzaamheid en operationele betrouwbaarheid waarborgen.

   

  Onze workshop

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 1

   

  Ons bureau

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 2

  Wij werken professioneel voor de plastic recyclingsmachine en plastic uitdrijvingsmachine in ontwerp, productie, uitvoeren en dienst, die meer dan 15 jaar de bezitten werkervarings. Onze prouduct behandelt HUISDIEREN plastic flessenspoelen recyclingsmachine, HUISDIEREN plastic vlokken die granulatormachine, PE pp plastic filmwas recyclingsmachine, PE pp plastic film recyclingsmachine pelletiseren, pp-HDPE plastic fles het verpletteren was recyclerend machinne, pp-PE plastic vlokken pelletiseren die korrelende recyclingsmachine, machine van de afval de plastic maalmachine, brede de ontvezelmachinemachine van de gebruiks enige schacht, de dubbele machine van de schachtontvezelmachine, pp-PE de lijn van de pijpuitdrijving, pvc-de lijn van de pijpuitdrijving, HDPE pelletiseren ingedeukte de uitdrijvingslijn van het drainageblad, en verwante hulpmachines.

   

  Wij hebben Onze Machine aan velen het Beroemde Plastic Bedrijf van Productondernemingen in China en meer dan 80 Landen in Zuidoost-Azië, medio-in het oosten, de Unie van Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Afrika verstrekt. Om de Machinekwaliteit onophoudelijk te verbeteren. Wij perfectioneren Ons Kwaliteitsbeheersysteem en gingen reeds het Certificaat van ISO 9001-2008 over en CE.Warmly heten de Vrienden van Al Wereld in het Bedrijf welkom en ontwikkelen en leiden samen tot Nieuwe Toekomst.

   

   

  DE PLASTIC REEKS VAN DE RECYCLINGSmachine 

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 3

  HUISDIEREN kan de plastic flessenspoelen recyclingsmachine de fles van het afvalhuisdier gemakkelijk wassen en recycleren. Het afval en de vuile vlokken van de HUISDIERENfles kunnen stap voor stap door deze recyclingsmachine worden behandeld. Het is speciaal voor de flessen van het washuisdier. Wij kunnen helpen om materiaal aan het eind van de waslijn vast te maken zodat de volledig droge vlokken kunnen direct na gewassen worden verzameld en worden ingepakt.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 4

  HUISDIEREN plastic pelletiserende machine met internationale geavanceerde recyclingstechnologie en gecombineerd met de daadwerkelijke toepassingsvoorwaarde. Dit HUISDIER de plastic pelletiserende machine ontwerp is specialiseert zich voor het recycling van de gerecycleerde gewassen plastic HUISDIEREN plastic vlokken/het schroot, zoals vlokken van de Kola de plastic fles/schroot, de gezuiverde vlokken van de waterfles/schroot, de vlokken van het HUISDIERENblad/schroot, HUISDIER het drinken flessenvlokken/schroot enz.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 5

  Pp-PE afval kan de plastic lijn van de recyclingsmachine afvalpp PE films/zakken/fles gemakkelijk wassen en recycleren. Het afval en de vuile pp-PE films/de zakken/fles kunnen, door deze recyclingsmachine stap voor stap worden verwerkt. Het is speciaal voor waspp PE films/zakken/fles. Wij kunnen helpen om materiaal aan het eind van de was recyclingslijn vast te maken zodat de volledig droge vlokken kunnen direct na gewassen worden verzameld en worden ingepakt.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 6

  Pp-PE plastiek die korrelende recyclingsmachine met internationale geavanceerde recyclingstechnologie pelletiseren en gecombineerd met de daadwerkelijke toepassingsvoorwaarde. Dit plastiek die recyclingsmachine pelletiseren is ontwerp specialiseert zich voor het recycling van de gewassen plastic PE film, zoals PE plastic zakken, plastic verpakkingsfilms, plastic het winkelen zakken, plastic handtas enz.

   

  PLASTIC EXTRUSIONG-MACHINEreeks

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 7

  Pvc-de de machinelijn van de pijpuitdrijving bestaat hoofdzakelijk uit tweeling kegel (parallelle) schroevenextruder, vacuüm het kalibreren tank, afstand-van eenheid, scherpe eenheid, kantelhaak, heeft de enige de schroefextruder van enz. en afstand-van eenheid ingevoerde a/c-omschakelaar toegepast, zowel hebben de vacuümpomp als de drijfmotor uitstekende producten toegepast. De tekeningsmachine omvat twee-klauw type, drie-klauw type, vier-klauw type, zes-klauw type, acht-klauw type, enz.-kan het Zaagknipsel of het planeetknipsel worden toegepast, wordt het bovendien toegepast met lengte metend meter en is het dikte stijgende apparaat, het bezit van machinegroep betrouwbaar, is de productieefficiency hoog. Het heeft wereld geavanceerd niveau bereikt.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 8

  PE de lijn van de de uitdrijvingsmachine van de pijpproductie keurt speciale HDPE/PP-pijp efficiënte extruder goed. De schroef maakte met een barrière en het mengen zich een hoofdstructuur. Het vat gebruikt een nieuw ingelast vat, plastic en mengen van effect is goed, heeft ook grote en stabiele uitdrijving.
  Het materiaal + de Kleuren hoofd-Partij → die → Vacuümladings→ Grondstof mengen die → het Enige van de de Rassenbarrièreextruder → van de Schroefextruder → De Vorm → Vacuüm het Vormen zich Kruippakje van de het Koelwatertank → van de Tank→ Nevel afstand-van → Planetarische Cutter→ Stapelaar → drogen voltooiden Product Inspectie & Verpakking.

   

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 9

  De Vensters en de Deuren de de machineproductielijn van de profieluitdrijving van pvc is de beroepsuitrusting om het plastic profiel van pvc te veroorzaken. De belangrijkste productie is deuren en venstersreeksprofiel, micro-schuim profiel, micro-schuim decoratieve profielen, enz. Het heeft de kenmerken van hoog automatiseringsniveau, stabiele het werk prestaties, hoog output en hoog rendement. De productielijn heeft de voordelen van hoge graad van automatisering, stabiele het werk prestaties, hoge output, hoog rendement, redelijke structuur en geschikt gebruik.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 10

  Plastic die raadsproductielijn op harsplastiek als belangrijkste grondstof wordt gebaseerd om het plastic materiaal van de raadsproductie te produceren. Zijn grondstoffen zijn hoofdzakelijk pvc, pp, PE, PC, ABS, en heeft de Plastic raad van HIBS enz. het unieke voordeel dat de plastic polymeermaterialen, zoals lichtgewicht, corrosieweerstand hebben, mooi, niet-toxisch, smaakloos en anti-verouderend.
  De plastic Productielijn van de Bladuitdrijving heeft significante eigenschappen zoals eenvoudig proces, flexibele toepassing, laag schroottarief, gemakkelijke terugwinning, de controle enz. van de bandsterkte. Nu blijft deze productie het succes van buitenlandse geavanceerde materiaalervaring en technologie absorberen en verteren.

   

   

   

 • OEM / ODM

  Wij kunnen plastic machine produceren zoals de klanten vereisen.

  Ook kunnen wij duidelijk door de informatie van de klant.

 • R & D

  Yurefon is onderzoek er stellig van overtuigd en de ontwikkeling is de sluitsteen van innovatie geweest, zodat wijden wij onophoudelijk aan het onderzoek & de ontwikkeling in diverse types van plastic uitdrijvingsmachine en plastic recyclingsmachines.

Contactgegevens
YUREFON MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Fax: 86-512-58492269

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
YUREFON MACHINERY CO.,LTD
NO5, Road van het Noordenrenmin, Changyinsha-stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China
Tel.:86-512-58492269
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Plastic Was Recyclingsmachine Leverancier. © 2018 - 2020 plasticrecycling-machines.com. All Rights Reserved.