Tel.:
China Plastic Was Recyclingsmachine fabrikant
YUREFON MACHINERY CO.,LTD

GOED BETER BESTE, WAT WIJ ZEIDEN, WAT WIJ DOEN. Professionele plastic recyclingsmachine en plastic uitdrijvende machine.

Thuis

YUREFON MACHINERY CO.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

YUREFON MACHINERY CO.,LTD

YUREFON MACHINESco., Ltd is opstelling in 2000. Maakt deel uit van GROEP Chinees-technologie (MET INBEGRIP VAN TONGDA-MACHINES, KAMPIOEN MACHINERY&MOULD, YUREFON-MACHINES) is speciaal voor de plastic uitdrijving en de plastic recyclingsmachine. YUREFON MACHINESco., Ltd is onophoudelijk wijdt aan het onderzoek & de ontwikkeling en marketing van diverse types van plastic uitdrijvingsmachine en plastic recyclingsmachines. De klant is geniet altijd van de deskundigheid en van de professioneel-gemaakte oplossingen die door de bedrijven in de groep wordt aangeboden. Meer dan 300 werknemers van het bedrijf (dat met inbegrip van productieafdeling, Techinical-afdeling, verkoopafdeling, na verkoopafdeling, beleidsafdeling, financiën de afdeling) onze machinewerken aangaande hoog niveau van innovatie, duurzaamheid en operationele betrouwbaarheid kan waarborgen.

Wij hebben Onze Machine aan velen het Beroemde Plastic Bedrijf van Productondernemingen in China en meer dan 80 Landen in Zuidoost-Azië, medio-in het oosten, de Unie van Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Afrika verstrekt. Om de Machinekwaliteit onophoudelijk te verbeteren. Wij perfectioneren Ons Kwaliteitsbeheersysteem en gingen reeds het Certificaat van ISO 9001-2008 over en CE.Warmly heten de Vrienden van Al Wereld in het Bedrijf welkom en ontwikkelen en leiden samen tot Nieuwe Toekomst.

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Yurefon heeft de standaardmachine die workshopinstallatie produceert. Onze proudct behandelt HUISDIEREN plastic flessenspoelen recyclingsmachine, HUISDIEREN plastic vlokken die granulatormachine, PE pp plastic filmwas recyclingsmachine, PE pp plastic film recyclingsmachine pelletiseren, pp-HDPE plastic fles het verpletteren was recyclerend machinne, pp-PE plastic vlokken pelletiseren die korrelende recyclingsmachine, machine van de afval de plastic maalmachine, brede de ontvezelmachinemachine van de gebruiks enige schacht, de dubbele machine van de schachtontvezelmachine, pp-PE de lijn van de pijpuitdrijving, pvc-de lijn van de pijpuitdrijving, HDPE pelletiseren ingedeukte de uitdrijvingslijn van het drainageblad, en verwante hulpmachines.

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Yurefon heeft rijpe technologie en technieken voor plastic recyclingsmachine en de plastic uitdrijvingsmachine, kunnen wij onze klanten helpen voor het veroorzaken van lijnlay-out en het veroorzaken van stroomregeling. De kwaliteit van onze machines is goed en betrouwbaar, is de het werk levensduur langer. U bent warm welkom om samenwerkingsverhouding op lange termijn met ons te vestigen.

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

Yurefon met een volledig verkoopsysteem, onze plastic recyclingsmachine en plastic uitdrijvingsmachine zijn uitgevoerd naar Europ, Zuid-Amerika, Nouth Amerika, Medio Oost-, van Afrika en van Azië landen. De dienst behandelt productanalyse, projectsonsultation, productieopvolgende, die en na de verkoopdienst uitvoeren.

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Yurefon houdt levering de hoogte - kwaliteitsmachine, dat het lof van de klant onze grootste achtervolging is.

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : YUREFON

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3millon-5millon

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

YUREFON machinesco., Ltd is opstelling in 2000. Op dat ogenblik was het workshopgebied over 700m2, is het hoofdzakelijk product de maalmachinemachine en de hulpmachine, en de machine is levering aan ander plastic machinebedrijf.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Na een decennium van voor- en tegenspoed, Yurefon-de goede zaken van de machineervaring en slechte zaken.

Maar geen mater hoe de zaken zijn, Yurefon houdt altijd levering de goede kwaliteitsmachine, dat ons overleving heeft ontwikkeld zich aan het heden maakt.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

En met de oude producerende ervaring, breiden wij de bedrijfs niet alleen maalmachinemachine en de hulpmachine uit.

Wij beginnen de gehele plastic lijn van de recyclingsmachine systerm. En de kwaliteitscontrole maakt ons hoogst zeer snel deveped.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Utill Yurefon heeft over de hele wereld volledig nu plastic de lijnervaring van de recyclingsmachine, de uitstekende verkoop van de kwaliteitsmachine.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

Yurefon zal verbetert de technologie van de recyclingsmachine en uitdrijvingsmachine houden.

Aan develped samen met klant.

En draag tot het milieu door opbrengst de recyclingsmachine bij.

 

bedrijfsdiensten

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Yurefonconcept:      Win-Win integriteit.

Yurefongeest:           Om hoogte te verstrekken - kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst.

Yurefondoel:         Sparen onze aardemiddelen, verbeter Efficiency, verbeteren het levenskwaliteit.

Yurefonwaarden:         Slechts bezit de kwaliteit markt, en de verbetering krijgt vooruitgang.

                                  Overleef door kwaliteit, ontwikkeling door krediet, en effciency door beheer.

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Van het eerste contact zal Yurefon u de volledige attationdienst geven, kunt u vinden ons in diverse bronnen terugkoppel.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

De goede communicatie met onze klanten om de details van het doelproduct te kennen, wilde output, bevestigt de geschikte modellen van de recyclinegmachine en verstrekt gehele projectofferten.

Yurefon zal zorgvuldig over klant vereist, en aan mededeling elke details van de behoefte van de klant luisteren.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Elk project Yurefon zal disscussed alle details en ook regelt een vooruitgang.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

Yurefon zal zeer strikte kwaliteitscontrole op onze producten hebben, die om de gehele machine systerm in uitstekende kwaliteit ervoor te zorgen.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

Na het testen en de goedkeuring van de klant, schikken wij lading en de levering, verzamelt alle documenten voor douaneaangifte en ook hulpklant voor inklaring. Volgens de eis van klanten, kan de ingenieur voor en installatie worden verzonden die, die en suggesties geven om de productiestroom en arbeidsregeling van de klant te leiden opdragen trainining.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

Wij leveren de tijd van de één jaarwaarborg, zullen alle problemen die door onze reden worden veroorzaakt door ons, de plannen van de probleemoplossing, vervingen delen verantwoordelijk zijn en de uitdrukkelijke kosten zullen door onze partij worden opgelost. Na waarborgtijd, herinneren wij klanten eraan om vervangstukken op tijd, en contact te kopen op tijd om normale pruduction te verzekeren. Ervaring het delen en de verre steunen behandelen de gehele levensduur van machines.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

De goede dienst met de ontwikkeling van klanten samen.

 

 

Bedrijfteam

Yurefon professionele plastic recyclingsmachine en het uitdrijven van machineteam

Yurefon heeft een Stabiel en Verenigd team, is iedereen het lid van het de kernteam van Yurefon, werken wij, wederzijds begrip, doen ons beste klant dienen samen, die iedereen in ons team kan maken zich zal ontwikkelen, groeien; en beter om klant te maken stelde, met win-win klant tevreden.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

De technische productieafdeling zal regelmatige vergadering hebben aan het controleren van en het bespreken van de punten die kunnen worden verbeterd.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

De Afdeling van het verkoopbeleid heeft regelmatig samen bespreken om elkaar te helpen.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

De vieringspartij van de bedrijfgreep.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

Openlucht uitbreidende opleiding om de teamsolidariteit en de samenwerkingscapaciteit te verhogen.

 

China YUREFON MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

Organiseer vakantiereizen om het levenskleuren te verhogen.

 

 

YUREFON MACHINERY CO.,LTD
NO5, Road van het Noordenrenmin, Changyinsha-stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China
Tel.:86-512-58492269
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Plastic Was Recyclingsmachine Leverancier. © 2018 - 2020 plasticrecycling-machines.com. All Rights Reserved.